Viking Music is een muzieklabel en biedt verkoop- en distributiediensten voor nationale en internationale artiesten in de Benelux en wereldwijd. Daarnaast verzorgt Viking Music de publicatie en marketing van haar releases.

 

Viking Music is onderdeel van de Viking Entertainment Group, waardoor ook andere belangrijke diensten in eigen huis geboden kunnen worden, zoals boekingen, artiestenmanagement en concertorganisatie.

 

Binnen Viking Music worden trends gevolgd, artiesten gescout en nieuwe initiatieven ondersteund. Viking Music is altijd op zoek naar talentvolle ontwikkelingen!

  • YouTube - grijze cirkel
  • Spotify - grijze cirkel
  • Instagram - grijze cirkel
  • Facebook - grijze cirkel
  • Twitter - grijze cirkel

Laatste nieuws:

PETER LOREE
peterloree1.jpg

Op 28-10-2019 verscheen ‘Schenk nog eens in’, de nieuwe single van zanger Peter Loree. Tekst en muziek zijn geschreven door Olav Hesselmans en het nummer werd geproduceerd door Harold Queens van HQ studio's. 

PARTY CAPTAINS
partycaptainskarst1.jpg

De nieuwe single van de Party Captains is in de maak en zal in november uitkomen. Het nummer werd geschreven door niemand minder dan René Karst! Dat belooft wat! Ook nieuwsgierig geworden? Houd deze site in de gaten!

SEZINA KELSEY
SEZINA1.jpg

Sezina Kelsey zit momenteel in de studio en werkt met producer Robert Dorn aan haar debuutsingle. Na The Voice Kids (2016) en het Junior Songfestival (2017) vestigde Sezina haar naam door haar optreden in een uitverkocht Ahoy, als gastartieste bij Glennis Grace tijdens haar Whitney Houston Tribute concerten!