Nieuws
  • YouTube - grijze cirkel
  • Spotify - grijze cirkel
  • Instagram - grijze cirkel
  • Facebook - grijze cirkel
  • Twitter - grijze cirkel
 
Release nieuwe single PETER LOREE
peterloree2.jpg

Op 28-10-2019 verscheen ‘Schenk nog eens in’, de nieuwe single van zanger Peter Loree. Tekst en muziek zijn geschreven door Olav Hesselmans en het nummer werd geproduceerd door Harold Queens van HQ studio's. 

 

Met meer dan 80 singles op zijn naam is Peter Loree zeker geen onbekende meer en hoort hij bij de top van de feestartiesten in Nederland. Peter Loree, wie kent hem niet? Bekend geworden in de Rotterdamse Apres Skihut en landelijk doorgebroken met Het Feestteam.

 

In 2012 koos Peter voor zijn eigen solocarrière. Dat resulteerde al vrij snel in de releases van ‘Ik doe wat ik wil’, ‘Kom van dat dak af’ en ‘Marianneke’. Later bedacht Peter Loree het concept ‘52WekenFeest ‘; hij bracht in dat jaar samen met 9 gerenommeerde feest-DJ’s elke week een feestsingle uit.

 

Diverse singles en vele optredens verder is het anno 2019 tijd voor een nieuwe weg met een nieuw team. ‘Schenk nog eens in’ is een aanstekelijk feestnummer wat, met de carnaval in zicht, wel eens de tweede doorbraak van Peter Loree kan betekenen!

Meer info en downloads

SEZINA  KELSEY werkt aan debuutsingle
sezina robert dorn.jpg

Sezina Kelsey zit momenteel in de studio en werkt met producer Robert Dorn aan haar debuutsingle. Na The Voice Kids (2016) en het Junior Songfestival (2017) vestigde Sezina haar naam door haar optreden in een uitverkocht Ahoy, als gastartieste bij Glennis Grace tijdens haar Whitney Houston Tribute concerten! More news to come!

 
 
Nieuwe single PARTY CAPTAINS
partycaptainskarst1.jpg

De nieuwe single van de Party Captains is in de maak en zal in november uitkomen. Het nummer werd geschreven door niemand minder dan René Karst! Dat belooft wat! Ook nieuwsgierig geworden? Houd deze site in de gaten!

Welkom SEZINA KELSEY
SEZINA1.jpg

Zangeres Sezina Kelsey (15) tekent bij Viking Music! Na indrukwekkende finaleplaatsen bij The Voice Kids en het Junior Songfestival kan ‘powerhouse’ Sezina niet wachten om haar eerste single uit te brengen.

In 2016 sneuvelde ze als pupil van Ali B in de battles van The Voice Kids, maar liet zich daardoor niet uit het veld slaan. Ze schreef zich in voor het Juniorsongfestival.NL en eindigde als tweede in de competitie. Sezina, die in 2013 al met vlag en wimpel een plaatselijke talentenjacht won, besloot het toch nog een keer te proberen bij The Voice Kids en niet zonder succes: ook hier haalde ze, onder begeleiding van Marco Borsato, met gemak de finale en werd ze uiteindelijk tweede.

Haar talent bleef niet onopgemerkt. Zo stond ze deze zomer al voor 8.000 man op het uitverkochte festival Live In Hoorn en was Glennis Grace zo onder de indruk van haar krachtige stem dat ze Sezina uitnodigde als gastartieste bij haar Whitney Houston Tribute concerten in Rotterdam Ahoy, aanstaande 6 en 8 september.

Sezina zelf? Die wil gewoon niks anders dan een superster worden. ‘En daar moet alles voor wijken’, grapt de zangeres. ‘Let maar op: samen met Viking boekingen, management én label ga ik dat zéker waarmaken!’

VIKING MUSIC - Nieuw label in NL
kantoor_368x234.jpg

De Viking Entertainment Group start in oktober 2019 met een nieuwe discipline: Viking Music. Een nieuw muzieklabel om artiesten de mogelijkheid te bieden een plaat uit te brengen en de marketing en publicatie daarvoor te verzorgen. Dit kunnen artiesten zijn die exclusief zijn aangesloten bij Viking Entertainment of Viking Artiestenmanagement, maar ook naar overige artiesten met een goed verhaal en dito product luisteren we graag. Viking Music is altijd op zoek naar talentvolle ontwikkelingen! Neem contact met ons op wanneer je geïnteresseerd bent!